Ervaringen

Ervaringen met ReSize

Lees hieronder de ervaringen van cliënten die de praktijk van ReSize bezocht hebben.

 • "Ik wilde graag een paar kilo afvallen maar wist eigenlijk niet hoe want ik was op mijn manier aan het lijnen. Toen kwam ik bij toeval in contact met Alinda. Na een gesprek met haar kwam ik erachter dat ik eigenlijk te weinig at. Ik ben op haar advies anders gaan eten en meer gaan bewegen. Ik ben nu, na 2 maanden al 6 kilo afgevallen. ik voel mij veel energieker en heb nooit een honger gevoel gehad. Alinda, ik ben heel blij dat ik jou heb leren kennen en ik wil je heel erg bedanken voor je gesprekken en motivaties."

  Gerdi
 • "Doordat ik, door een dubbele nekhernia, niet meer kon sporten en medicatie gebruikte, was ik in een half jaar tijd de nodige kilo’s gegroeid. Ik wist niet meer hoe ik dat eraf kon krijgen. Ik mocht niet meer sporten en volgens mij at ik niet veel, alleen de avonden waren een funest. Wijntje, nootjes, chips. Bij toeval zat ik bij mijn huisarts, en zag daar een folder liggen van een voedingsconsulent, die daarin beschreef hoe men kon afvallen, zonder daar een speciaal dieet voor te volgen. Dat was wat mij aansprak. Ik heb de folder meegenomen naar huis en heb het eerst even laten liggen. Na een week heb ik de folder weer gepakt en gelezen, en had zoiets, dat ga ik doen. Ik heb haar gebeld, nadeel ze zat in een andere plaats, nog wel een stukje bij mij vandaan, maar ik had er wel direct een goed gevoel bij, ze sprak mij aan, ik had een “klik”met haar, wat ik voor mijzelf erg belangrijk vindt! We zijn tot een oplossing gekomen om de intake bij mij in de woonplaats te doen, en de consulten via face time te doen. We spraken een datum af en zij belde mij via face time, dat werkte goed. Ik kon in huis blijven, geen reistijd, en kreeg tips, menu’s en voorbeelden van haar via de mail. Ook moest ik mij aanmelden bij de eet meter, hierop kon ik willekeurige dagen invullen met wat ik dagelijks at, Alinda kon dan mijn eet patroon zien. Ze kwam tot de conclusie dat ik verkeerd en te weinig at. Ze heeft mij een lijst gestuurd met daarop 2 voorbeeld dagen wat ik op een dag kon eten, ik keek er echt van op, ik at dus echt te weinig. Nu, na een half jaar, ben ik 8 kilo kwijt, het gaat langzaam, maar ik raak nog steeds kilo’s kwijt, terwijl ik daar niet voor hoef te diëten. Ik hoef geen andere etenswaren te kopen en het gezin merkt er ook niets van, ik moest alleen anders gaan eten en meer. In de weekenden mag ik af en toe best zondigen, maar na het weekend gaat de rem er weer op. Ik beweeg nu drie maal in de week, dat vind ik fijn om te doen. Alinda zegt, dat sporten slechts 20% is om gewicht kwijt te raken. De rest is voeding! Eerst begon ik de dag met een kopje yoghurt, nu met 2 boterhammen, ik eet een tussendoortje, wat ook heel belangrijk is! Eigenlijk zijn er 7 eetmomenten op een dag, met hierin de nodige variatie. In het begin moet je er aan denken om weer wat te eten, maar nu is het een way of life geworden, het is een deel van mij geworden. Ik had vandaag mijn laatste face time moment, maar mag haar altijd om advies vragen. Mocht het over een tijdje niet goed gaan, dan neem ik direct weer contact met haar op, dat is de afspraak. Ik ben nu 8 kilo kwijt, in een half jaar, maar er moeten er nog een aantal af, maar dat gaat goed komen, daar ben ik van overtuigd. Alinda bedankt! "

 • "In het begin was het nog wat spannend en lastig om over dit ‘’ moeilijke en confronterende’’ onderwerp te gaan praten, maar bij ReSize werd ik gelukkig al snel op mijn gemak gesteld, en kreeg ik een vertrouwd gevoel. Een vrouw die weet waar ze over praat, en erg professioneel is. Het heeft me super goed geholpen om samen te kijken naar een goed voedingspatroon en om daar een goed en passend schema voor te maken. Ook in de periodes toen het even moeilijk ging, werd ik goed gestimuleerd om toch door te gaan met het afvallen. Ook heb ik ingezien dat de beweging ook erg belangrijk is, en daardoor ben ik nu ook vaak te vinden in de sportschool, wat ik eerst nog helemaal niks vond. Kortom, het heeft mij erg goed geholpen, ben aardig wat kilo’s kwijt en voel me veel fitter. Vindt je het ook lastig om zelf de nodige kilo’s kwijt te raken? dan ben je bij ReSize aan het goede adres."

 • "Vanaf mijn 12e ben ik eigenlijk altijd al op dieet geweest. Dat ging telkens een paar maanden goed, ook flink veel mee afgevallen. Maar na een tijdje zaten al die kilo’s er ook weer bij aan. Vorig jaar maart kwam ik de folder tegen van Resize. Wat had ik te verliezen? Ik kon natuurlijk weer een poging wagen dacht ik. Op 24 maart 2014 ben ik begonnen bij Resize. Ik kreeg duidelijke uitleg van Alinda over het eten van suikers. Ik dacht altijd dat ontbijtkoek gezond was als tussendoortje, wat dus helemaal niet zo is. Ik heb een hele andere kijk gekregen op het eten van suikers. Alinda heeft me veel informatie gegeven en ik heb me zelf ook nog verder verdiept in het ‘niet’ eten van suikers op internet. Het verbaasde mij ook dat ik zo veel mocht/moest eten. Hoe kan ik dan afvallen als ik zoveel op een dag moet eten? Nou dat kan dus, ik ben nu in 1 jaar tijd 19 kilo afgevallen en heb geen één dag moeite gehad met het veranderen van mijn leef/eetstijl. ‘Vroeger’ was ik de hele dag bezig met eten, als ik morgens op stond was het eerste waar ik aan dacht ‘wat zal ik voor lekkers gaan eten?’. Dat is nu verleden tijd, ik eet veel gezond eten en heb geen behoefte meer om een heel  pak met koeken op te eten. Ik wil Alinda heel erg bedanken voor de goede adviezen, informatie, steun en niet te vergeten de vele complimentjes! Mijn leven is totaal veranderd, ik ben veel zelfverzekerder geworden, pas weer leuke kleding en het allerbelangrijkste het is een stuk rustiger in mijn hoofd doordat ik niet meer altijd met eten bezig ben." Super bedankt!

 • "Hallo Allemaal, Ik ben Ingrid Muis en ben 43 jaar. Hoe ik in contact ben gekomen met Alinda; Al lang ben ik geïnteresseerd in het eten van goed en gezonde voeding. Alleen het probleem bij mij is ,dat ik een echte emotie eter ben, en van zoet eten houd. Daarnaast zit ik lichamelijk en soms geestelijk geregeld niet zo lekker in mijn “vel”. Ben geregeld erg moe, heb fibromyalgie en gevoelige darmen. Daarvoor kom ik af en toe voor consult bij Peter Vijverberg die zitting heeft in de winkel van Alinda en haar man. Zo leerde ik dus Alinda kennen. Van het een kwam het ander. Ik vroeg Alinda wel wat over voeding , en dat het mij niet alleen lukte om gezonder te gaan eten. Daarom heb ik besloten om maar eens goed door te pakken, en een afspraak te maken met Alinda bij Resize. Bij de eerste afspraak gingen we in gesprek en werd ik gewogen en mijn vetpercentage gemeten. Vooral het vetpercentage was wel wat te hoog, en dat kun je zo niet aan mij zien. Maar goed ik kreeg als 1e opdracht mee om mijn voedings patroon van een week bij te houden. Dit gingen we dan bij het volgende bezoek bespreken. Nou dat was echt schrikken wat ik al op een dag eet. Echt niet normaal. Veels te veel en veels te veel geraffineerde suikers. Geen wonder dat je zo moe bent zei Alinda, en dat je niet dikker bent? Tja ik werk in de zorg, en dan loop je het er wel af natuurlijk. Maar goed ik vond dat er wat moest veranderen bij mij, want ik voelde mij er niet goed bij. Met schema’s in een map en een goed advies gesprek ging ik aan de slag. Nou ik kan zeggen dat het echt afkicken is als je geen geraffineerde suikers meer eet. Ik werd eerst nog vermoeider en niet zo fit gevoel. Maar ik zette door. Bij de volgende afspraak was ik blij verast dat mijn vetpercentage aanzienlijk daalde en ook mijn gewicht. Ook al was mijn gewicht niet het belangrijkste waarvoor ik bij Alinda kom. Ik ging mij ook wat fitter voelen langzamerhand. Verder ging het gezonder eten beter en kreeg ik er meer ritme in. Alinda gaf mij daarbij tips en adviezen. Daarnaast mag ik heus op een verjaardag of een uitje wel een gebakje eten of een patatje. Maar er is wel meer balans in mijn eten. Als ik een dag een verjaardag heb gehad of ben uit eten geweest, zorg ik er wel voor dat ik de andere dagen geen geraffineerde suikers eet en fruit met verse groente. Nou ik kan wel zeggen dat dit mij alleen niet was gelukt, en ik ontzettend blij ben met de adviezen en gesprekken met Alinda. Dus Alinda bij deze wil ik je ontzettend bedanken!"

  Ingrid
 • “Dieetmoe”, ik denk dat dit mijn algehele stemming van enkele maanden geleden duidelijk weergeeft. Na ongeveer tien jaar de meest uiteenlopende diëten te hebben gevolgd, waarin ik kilo’s ben afgevallen en bijna het dubbele trouwens ook weer van aangekomen, wist ik het allemaal echt niet meer. Ik baalde van mezelf, want het laatste dieet was ook weer op niets uitgelopen. Behoorlijk moedeloos van alle pillen, shakes, drankjes en adviezen, kwam ik uiteindelijk terecht bij een advertentie van ResiZe. Aangezien de zomer nog moest beginnen (lees; ik bikini proof wilde worden) besloot ik om dit maar ‘eens’ te proberen.

  Tijdens het intake gesprek voelde ik me vrij snel op mijn gemak. Er werd goed naar mij geluisterd en van geen enkel onderwerp of eetgewoonte werd raar opgekeken. Niet veel later kreeg ik een op maat gemaakt ‘eetplan’ mee naar huis. Super handig, aangezien er precies werd beschreven wat en wanneer ik moest eten. Gaandeweg heb ik ontzettend veel dingen geleerd over voeding. De gevreesde calorieën zijn al lang niet meer mijn grootste vijand. Regelmatig viel mijn mond open van verbazing, want hetgeen wat ik ‘geleerd’ had was dus helemaal niet zo gezond. Daarnaast heb ik tal van handige tips gekregen, want wat te doen als je bijvoorbeeld uit eten gaat, een feestje hebt of een verjaardag? Ik ben op dit moment nog niet op mijn gewenste gewicht, maar ik weet honderd procent zeker dat me dat binnenkort wel zal lukken. En een heel groot pluspunt, dat ik deze kilo’s ook niet op zeer korte termijn terug kan verwachten! Tevens heb ik op dit moment absoluut niet het gevoel dat ik me aan een heel streng dieet moet houden, wat in mijn geval helemaal geweldig is. Mocht ik in de toekomst vragen hebben, dan kan ik altijd terecht. Een super fijne gedachte! Alinda, bedankt voor alle tips en adviezen!"
 • "Persoonlijk ben ik geen voorstander van pilletjes, poeders, shakes of iets dergelijks om te kunnen afvallen. Gewoon gezond en lekker eten dat wil ik graag. Als je daardoor ook nog kunt afvallen is dat fantastisch. Dat kan met de goede voedingsadviezen van voedingscoach Alinda van Meel van ReSize. In een prettige persoonlijke sfeer bepaal je samen je doel en de wijze waarop je je doel wilt behalen. Je krijgt inzicht in je eigen voedingspatroon en hoe je zoveel mogelijk gezond en gevarieerd kunt eten. Voldoende bewegen helpt mee aan het bereiken van je doel. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding van ReSize."

 • "Mijn aandacht wordt getrokken door een ontbijtkoek in de stand van het Reformhuis op de VIP beurs in Steenwijk. ‘weet jij hoeveel suikerklontjes er in deze ontbijtkoek zitten?’ wordt mij gevraagd door Alinda…. Ehh nee. Wel een gokje gedaan. Helaas ik zat er 3 suikerklontjes naast op de gehele ontbijtkoek maar mijn aandacht was getrokken….Ik had al begrepen dat Alinda van Meel Resize was begonnen door advertenties in de plaatselijke krantjes. Na jaren stuntelen werd het tijd dat ik het heft in eigen hand nam en een blijvend ‘iets’ vond om gezond, fit en op gewicht te blijven. Een eerste kennismaking afspraak bij Resize werd gemaakt. Met behulp van Alinda’s coaching gesprekken, voeding adviezen en steun lukt het om met normaal eten af te vallen!! Er is nu na 5 maanden 11,5 kilo af. Dat is mijn in geen jaren gelukt..... Ik ben hier ontzettend blij mee. En het fijne is. Je kunt dit gewoon nog heel lang volhouden! Gezond eten, juiste voeding en lekker bewegen. Ik voel mij beter. Kleding past beter. Zie er frisser uit. Kortom VEEL gezonder. Alinda ontzettend bedankt voor al je goede adviezen, gesprekken en je steun. Keep up the good work!! Hartelijke groet."

  M
 • "De methode welke Alinda van Resize Steenwijk ons heeft geleerd, heeft er voor gezorgd dat mijn vrouw 3 kledingmaten afgevallen is en ik zelf zo'n 9 kilo ben kwijtgeraakt. Dit in een periode van een half jaar. We zijn dan ook heel tevreden met het resultaat. En dit alleen door je eetgewoonte en je voedingspatroon aan te passen. Wij vinden het gemakkelijk om ons te houden aan deze nieuwe methode en we vallen nog steeds af. Het gaat niet snel, maar we boeken toch iedere keer weer resultaat. Ontzettend bedankt."

  Gabie en Rachel

Neem vrijblijvend contact op

Meer weten? Kijk dan bij reviews of neem direct contact op met mij voor het maken van een afspraak.