Cursus

Groepscursus ReSize

Cursus Voeding &Vitaliteit

Via de verschillende media ontvangen we een wirwar van voedingshypes en adviezen van gezondheidsgoeroes. Allemaal gezonde adviezen, maar welke past nu het beste bij jou?
In mijn cursus leer ik jou in te schatten wat waarheid is en wat bij jou past. Wat werkt voor jou en waarom? Want ieder mens is weer verschillend toch?

In 4 avonden van 1,5 uur leer ik je welke producten voedzaam voor je lichaam zijn en welke producten juist geen enkele toegevoegde waarde hebben. Tevens krijg je handvatten om je eigen leefstijl te veranderen.
Naast het voedingsadvies leer je hoe je mindful kan eten en wat dat precies inhoudt.

Ook zullen we bekijken wat je brein met je doet en wat je gedachten zijn met betrekking tot eten. Om naar een blijvend resultaat te werken, breng ik je eetgedrag in kaart en kijken we waar je valkuilen zich bevinden.
Met deze kennis op zak is de kans dat je in je oude patroon terugvalt geminimaliseerd.

Kortom: na elke cursusavond krijg je een beter inzicht in je eigen leefstijl.
Je leert stap voor stap jouw voedingspatroon aan te passen.

Of je nou wilt afvallen, fitter wilt worden of meer zelfvertrouwen wilt ontwikkelen. Voor elke doelstelling is een gezond voedingspatroon van belang.

De data zijn als volgt:

Op dit moment zijn er geen nieuwe data bekend.

Afhankelijk van hoe je verzekerd bent, wordt de cursus (gedeeltelijk) vergoedt door je zorgverzekering. Kijk op www.gewichtsconsulenten.nl

Neem vrijblijvend contact op

Meer weten? Kijk dan bij reviews of neem direct contact op met mij voor het maken van een afspraak.