Advies op Maat

Het jojo effect voorkomen

De aanpak

Resize ondersteunt je aan alle kanten om een leefstijl en eetgewoontes aan te leren die bij je passen, die je kunt volhouden en waar je in gelooft. Ik help je je doelen te behalen en vrede te hebben met jezelf.  Ik wil je een gezonde relatie met eten aanleren zonder saboterende gedachten en negatieve overtuigingen.

Zo wordt je beter van jezelf bewust, en raak je zowel van binnen als van buiten in balans. De drie pijlers van eten, beweging en stress worden onder de loep genomen. Zo komen voeding, psychologie en mindfulness samen.

Mijn kracht ligt bij de persoonlijke aandacht en de manier van werken & coachen. Elk traject is maatwerk. geen advies of plan is hetzelfde, omdat iedereen anders in elkaar zit.

Ik betrek je voor de volle 100% bij het proces, coach je en geef je handvatten.

Maar let op! Je wordt regelmatig door mij aangezet om situaties en gedrag in te zien en te veranderen. Zo ga je van hoofd naar lichaam en van rationeel naar emotioneel. Alleen door een gezonde leefstijl en een juiste mindset is het mogelijk om het ideale streefgewicht te bereiken en te behouden. Waar nodig wordt er samengewerkt of doorverwezen naar verschillende instanties, denk hierbij aan fysiotherapeut, huisarts, psycholoog etc.

Advies op maat
De ideale gezonde leefstijl is voor iedereen verschillend. Wie veel op kantoor zit heeft andere voeding nodig dan iemand die dagelijks zware arbeid verricht en een ouder persoon heeft minder beweging nodig dan een jonger iemand.

Ik werk volgens een unieke methode op basis van gezonde voeding zonder dieet, pillen of poeders. De methode die ReSize hanteert is uniek in de regio.

ReSize biedt verschillende mogelijkheden aan, kijk hieronder wat er bij je past.

‘Voeding en gewichtsadvies’

Je ziet door het bomen het bos niet meer en weet eigenlijk door alle media niet meer wat gezonde voeding is?

Samen gaan we op zoek naar jouw valkuilen en maken we inzichtelijk hoe je huidige voedingspatroon is. Door (soms) kleine aanpassingen door te voeren, boek je al een groot resultaat.

Door middel van coaching gesprekken, bespreken we je voortgang en kun je je ervaringen met mij delen.

Je volgt geen streng dieet maar je verandert je leefstijl en kunt  genieten van gezond en lekker eten!

‘Uit de ban van Emotie eten’

Een gezond gewicht dat willen we allemaal, maar vooral mensen die last hebben van eetbuien en emotie-eten is dat alles behalve eenvoudig.

Heb jij ook alle diëten al geprobeerd en gemerkt dat je er alleen maar meer overgewicht en meer frustraties aan over hield? Dat komt omdat de meeste dieet methodes geen aandacht besteden aan hoe jij je voelt en welke invloed dat heeft op je eetgedrag. Pas als je de oorzaak hebt gevonden, kan je de gevolgen succesvol bestrijden. En dat hoef je niet in je eentje te doen.

De methode ‘uit de ban van emotie eten’ combineert  psychologie met mindfulness. Hiermee worden kennis en beleving, hoofd en hart bij elkaar gebracht. Je gaat op zoek naar de bron van de eetobsessie en leert je negatieve gedachten en emoties los te laten. Geen korte termijn succesjes, maar een blijvend gewichtsverlies.

Wil je voor de rest van je leven een gezond gewicht en herken je jezelf in onderstaande uitspraken?

  • Het lukt je maar niet om je ideale gewicht te bereiken of te behouden;
  • Je kunt maar niet stoppen met snoepen;
  • Je blijft maar diëten en jojoën;
  • Je eet als je moe, boos, onzeker , onrustig of blij voelt.

Dan wordt het tijd het over een andere boeg te gooien. In plaats van steeds je aandacht te richten op eten, gaat het bij ‘Uit de ban van emotie eten’ om jou! Jij als eter en niet om het zoveelste dieet. Deze methode helpt je opnieuw te genieten van eten door los te komen van je beperkende gedachten, je emoties te herkennen en te accepteren en compassievol met jezelf om te gaan.

Breng je hormonen weer in balans

Hormonen zijn de boodschappers van ons lichaam en bepalen hoe we eruit zien, hoe we ons voelen en hoe gezond we zijn. Je kunt je voorstellen als je hormonen niet in balans zijn, je veel (vage) klachten ervaart.

Speciaal voor diegene die (maandelijks) veel klachten ervaart maar ook tijdens de overgang het idee heeft dat het hele lichaam op de kop staat, bied ik het hormoonfactorprogramma aan.

Samen brengen we jouw klachten in kaart en gaan we op zoek naar de oorzaken van deze klachten.

Door het aanpassen van je leefstijl zal je merken dat klachten zoals bijvoorbeeld opvliegers, slecht slapen, onrust etc. zullen afnemen.

Na het volgen van het programma voel je weer een blij mens, vol energie en vitaliteit.

Neem vrijblijvend contact op

Meer weten? Kijk dan bij reviews of neem direct contact op met mij voor het maken van een afspraak.